Contact

Hoofdmenu

Languages

Fix-o-Rail 150

Fix-o-Rail 150

De verdeelkast, meer dan ooit op uw maat ontworpen

 

 

De Fix-o-Rail 150 verdeelkast, een gevestigde waarde gedurende 25 jaar, werd helemaal opnieuw bekeken en getoetst aan de specifieke wensen van de installateur. Het resultaat: tal van praktische details die het verschil maken. De installatie verloopt nu nog vlotter en makkelijker, dankzij een aantal unieke kenmerken:

 

  • Kabelinvoerplaten onder/boven

  • Eenvoudig knippen van kabelinvoerplaten

  • Grotere uitbreekpoorten op zij- en achterwand

  • Verbeterde kabeldoorgang

Maximale tijdswinst en gebruiksgemak

 

Veelzijdig

Het gamma verdeelkasten bestaat in tal van formaten. Ze zijn onderling te koppelen of naadloos combineerbaar met de Fix-o-Rail media kast en de 25S60 meterkast. Onbegrensde mogelijkheden bij zowel nieuwbouw, renovatie als uitbreiding van residentiële- en/of horeca- projecten, kantoren, winkelcentra… Efficiënter dan ooit.

 

 

Doordacht

Door de solide rugwand kan u de Fix-o-Rail 150 verdeelkast probleemloos installeren op minder effen wanden. De volledige binnenruimte kan worden benut voor betere kabeldoorvoer in de kast. Gebruiksvriendelijker dan ooit.

 

 

Veilig

  • EN 61439-3 - AREI art. 248
  • CE gemarkeerd
  • CEBEC keurmerk
  • Halogenen worden niet opzettelijk toegevoegd en worden niet verwacht aanwezig te zijn

GE Industrial Solutions - Fix-o-Rail 150 - Normering

 

Functionaliteiten

De ideale verdeelkast Fix-o-Rail 150

 

Meer informatie

Ontdek alles over de nieuwe Fix-o-Rail 150 op de productpagina.

 

Download de brochure

 

 

Gerelateerde producten

 

Fix-o-Rail 150 related products 25S60 Fix-o-Rail related products Fix-o-Rail Junior Fix-o-Rail related products Flex-o-Box

25S60

 

25S60 meterkast voor installatie in ééngezinswoningen, installatie in meergezinswoningen en appartements- gebouwen. De aansluitmodule is aanbouwbaar aan de Fix-o-Rail 150.

Fix-o-Rail Junior

 

Opbouwkast uit hoogwaardige kunststof. Voor aanpassing of uitbreiding van bestaande installaties met apparaten die de veiligheid bevorderen of ­energiebesparend werken.

Flex-o-Box

 

Draad, buis of kabel kunnen bij de Flex-o-Box multifunctionele aftakdoos, zonder uitbreken of wegsnijden van de ingang ingeduwd worden. Het deksel kan schroefloos op de basis geklikt worden.

     
Fix-o-Rail 150 Related Products ElfaPlus Fix-o-Rail 150 related products Diff-o-Jump Fix-o-Rail 150 related products Unibis*/Fixwell*

ElfaPlus

 

Met ElfaPlus beschikt GE over één van de meest complete gamma’s automaten, als antwoord op de noden van de huidige veeleisende residentiële markt.

Diff-o-Jump

 

Diff-o-Jump differentieelschakelaars beschermen tegen ontoelaatbare verliesstromen naar de aarde. Ze beveiligen personen tegen elektrocutie.

Unibis*/Fixwell*

 

Unibis compacte automaten, ontworpen om de grootte van een verdeelkast tot een minimum te reduceren. De Fixwell schroefloze automaten beperken installatietijd tot het absolute minimum.

     
Fix-o-rail 150 related products comfortfuncties Fix-o-Rail 150 related products SurgeGuard

Comfortfuncties

 

GE comfortfuncties bieden de oplossing voor meer elektrische zekerheid en veiligheid. Uitgebreid gamma contactoren, energiemeters, digitale schakelaars, …
 

Pulsar T+/DIM

 

De vernieuwde reeks DIN-rail dimmers met uitgebreide functionaliteit/ tijd-relais zorgen voor het omvormen van inkomende impulsen tot juiste, voorzienbare uitgangsimpulsen.

SurgeGuard

 

De SurgeGuard biedt beveiliging tegen vernietigende overspanningspieken van een elektrische installatie en alle elektrische en elektronische toestellen die op deze installatie aangesloten zijn.