Contact

Hoofdmenu

Languages

Zoeken met Google zoekrobot

Nieuwe compacte differentieelautomaten DPC
Press release

Lancering nieuwe compacte differentieelautomaten DPC

april 30, 2014

GE’s nieuwe compacte differentieelautomaten DPC combineren een 2-polige differentieelbeveiliging met een 2-polige lijnbeveiliging in één behuizing van slechts 2 modules breed! Deze familie is verkrijgbaar met een kortsluitvermogen van 6 en 10kA, en dit zowel in type A als type Ai uitvoering.

 

Dankzij deze nieuwe compacte differentieelautomaat in combinatie met de reeds gekende compacte Unibis* automaten wordt de benodigde ruimte in het verdeelbord tot een minimum herleid. Het gamma compacte beveiligingen worden bovendien nog uitgebreid met de nieuwe meerpolige differentieelautomaten DP60, deze 3-polige + Nul differentieelautomaten zijn verkrijgbaar in 6kA uitvoering en dit tot 32A in slechts 4 modules breed. De keuze is aan u: meer circuits in de bestaande kast of een kleiner verdeelbord.


Zowel de nieuwe compacte differentieelautomaten als de compacte Unibis* automaten bieden om die reden de ideale oplossing voor uitbreiding waar een gebrek aan ruimte in bestaande verdeelborden een probleem vormt.


Deze differentieelautomaten zijn eveneens voor commerciële en industriële toepassingen de ideale oplossing om compacte installaties te realiseren.


De compacte differentieelautomaten bevatten een wereldwijde innovatie: 2 polen beveiliging in slechts 2 modules tot 40A met een kortsluitvermogen van 10 kA. De compacte differentieelautomaat van GE Industrial Solutions, ideaal voor compacte installatie.

 

Meer info over de Serie DPC vindt u hier.