Contact

Hoofdmenu

Languages

Zoeken met Google zoekrobot

HabiTEQ Wireless
Press release

Lancering HabiTEQ* Wireless

mei 1, 2014

GE HabiTEQ* Draadloos is de oplossing voor het eenvoudig uitbreiden van uw elektrische installatie. Een extra bedieningspunt/schakelaar kan nu sneller en eenvoudiger dan ooit bijgeplaatst worden.

 

De draadloze ontvangers van de HabiTEQ* kunnen rechtstreeks op de bestaande elektrische installatie/leidingen aangesloten worden (2-3 draads), vervolgens dient enkel nog de draad- en batterijloze schakelaar of sensor op de gewenste plaats te worden bevestigd.

 

Dankzij GE’s nieuwe draad- en batterijloze technologie kunnen uitbreidingen van uw bestaande installatie eenvoudig gebeuren zonder het bijplaatsen van extra kabels wat meestal gepaard gaat met de nodige breek-, kap en slijpwerken met stof, vuil en met beschadigde muren of plafond als gevolg.

 

De HabiTEQ* technologie laat het eveneens toe om draad- en batterijloze schakelaars te plaatsen op locaties waar het onpraktisch is om met de klassieke schakelaars te werken zoals glazen wanden, of waar het niet toegelaten is om beschadiging aan het bestaande gebouw toe te brengen zoals geklasseerde gebouwen.Het gamma HabiTEQ* Draadloos omvat specifieke producten met het oog op het draad- en batterijloos bedienen van verlichting, verwarming, ventilatie, zonnewering, rolluiken,… De toestellen hebben bovendien geen onderhoud nodig en halen hun energie uit de drukbeweging op de schakelaar of uit het omgevingslicht.

 

Dankzij het ontbreken van batterijen werkt HabiTEQ* Draadloos mee aan een milieuvriendelijke omgeving.

 

De HabiTEQ* stuurmodules kunnen uitgerust zijn met een energiebeheersysteem, waarmee het energieverbruik gemeten kan worden, zodat gebruikers zich bewust worden van hun energieverbruik en waardoor de energiekosten nog gemakkelijker kunnen gereduceerd worden.

 

Meer info over HabiTEQ Wireless vindt u hier.