Contact

Hoofdmenu

Languages

Zoeken met Google zoekrobot

De multimedia-verdeelkast van morgen: de Fix-o-Rail media

De nieuwe multimedia-verdeelkast: Fix-o-Rail media

maart 31, 2015

GE ontwerpt de Fix-o-Rail 150 media als antwoord op de groeiende behoefte aan voedingskringen, die leiden tot meer comfort in residentiële toepassingen. Deze verdeelkast is opgebouwd uit kunststof en geschikt voor toepassing van WIFI en andere draadloze toepassingen. Als handig extraatje voorziet de Fix-o-Rail 150 media in 4 verlaagde stopcontacten voor het aansluiten van voedingsadapters.

 

Het esthetisch  design speelt in op de tendens naar een meer zichtbare opstelling van verdeelkasten. Hierbij wordt rekening gehouden met eventuele uitbreidingen. De Fix-o-Rail 150 media heeft dezelfde buitenafmetingen en kleur als de Fix-o-Rail 150 distributiekast en kan perfect aangebouwd worden. Een doorzichtige deur maakt een eenvoudige controle van de ingebouwde toestellen mogelijk.


Anticiperend op de noden van de installateur, kunnen de multimedia-toestellen bevestigd worden op montageprofielen met voorziene zelftappende schroeven of met een montagestrip. Een gemakkelijke (de)montage, verhoogt immers de levensduur van de kast. Het inbouwen van modulaire apparatuur wordt mogelijk dankzij de optionele DIN rail. Zo verhoogt de veiligheid en het gebruiksgemak van de installateur en – interessant voor de klant – ook de tijdswinst bij het installeren.

 

Technische info

  • Het maximaal geïnstalleerde continue vermogen van de distributietoestellen is - voor een interne luchttemperatuur van 40°C (20°C omgevingstemperatuur) - beperkt tot 40W, voor een FOR150 met 3 rijen en tot 50W voor een FOR150 met 4 rijen.
  • De stopcontacten worden aangesloten op een beveiligde kring en volgen de lokale installatievoorschriften voor een stopcontact. Voor België is dit met draadsectie 2,5mm² en aangesloten op een automatische schakelaar  van maximaal 20A.

Meer informatie over de Fix-o-Rail Media