Contact

Hoofdmenu

Languages

Zoeken met Google zoekrobot

Guardeon
Intelligent, Betrouwbaar en Veilig

GuardEon*

GuardEon*

GuardEon* van GE is het nieuwe assortiment gesloten laagspanningsvermogensschakelaars ontworpen door gebruikers voor wereldwijde industriële toepassingen. Ontdek waarom GuardEon uitzonderlijke prestaties en geavanceerde veiligheidsfuncties biedt die klaar zijn voor het volgende industriële tijdperk.

Lees meer over GuardEon

GuardEon - Oil en Gas

Olie & Gas

GuardEon voorziet voeding voor de extractie, levering en verwerking van olie en gas en helpt op die manier met het creëren van veiligere, intelligente en voorspellende elektrische systemen die u gemoedsrust bezorgen en u helpen ongeplande uitvaltijd te voorkomen.

 

Meer info

 

 

Guardeon - Slim en betrouwbaar

GuardEon* - Slimme, betrouwbare en veilige MCCB's

Stel alles in vraag: toen wij bij GE begonnen met het ontwerpen van een betere MCCB, hebben wij niet zomaar voortgebouwd op meer dan een eeuw aan knowhow over industriële laagspanningssystemen. Wij zijn helemaal terug bij af begonnen en hebben een MCCB ontworpen die niet alleen uitzonderlijke prestaties levert, maar laagspanningsvermogensschakelaars ook binnenloodst in het tijdperk van het Industriële Internet.

 

Meer info

 

Datacenter

Datacenter

Bedrijfskritieke faciliteiten vereisen een betrouwbaar en efficiënt elektrisch systeem. De tak Industrial Solutions van GE biedt een waaier aan producten voor elektrische distributie die gericht zijn op het verminderen van uitvaltijd en verbeteren van efficiëntie in datacenters. Een voorbeeld hiervan zijn de GuardEon gesloten vermogensschakelaars.

 

Meer info

 

Mijnbouw

Mijnbouw

Mijnbouw biedt ons de middelen die wij nodig hebben om basisproducten en toekomstige technologieën te kunnen produceren. De mijnindustrie moet zich voortdurend aanpassen aan de schommelende vraag, wat betekent dat moderne mijnbouwsites flexibel moeten kunnen werken en dat de apparatuur uitgerust moet zijn met stevige, betrouwbare en veilige elektrische componenten.

 

Meer info

 

Guardeon

Energie voor het volgende industriële tijdperk

Wij hebben MCCB-gebruikers van overal ter wereld uitgenodigd om zowel hun goede als slechte ervaringen met gesloten vermogensschakelaars met ons te delen. En ze wilden heel wat kwijt. Daarom is GuardEon nu uitgerust met scharnierende afdekkingen, een draaiende frontplaat, monitoring op afstand en nog heel wat meer geavanceerde functies.

Download de Brochure

 

Lees meer over GuardEon: Product

Klik hier om meer informatie aan te vragen.

 

Lees meer over GuardEon: Video

GE Industrial Solutions - GuardEon

 

Oplossingen voor laagspanningsonderdelen van GE

Industrial Solutions biedt een assortiment industriële laagspanningsonderdelen die helpen uw personeel, apparatuur en activiteiten te beschermen:

 

Premeon*

GuardEon met PremEon elektronische vermogensschakelaars zorgt voor meer veiligheid en betrouwbaarheid in netwerkomgevingen en kan geïntegreerd worden in de meeste systemen. PremEon S is uitgerust met een aanpasbare amp-knop voor langdurige pick-up (nominale stekkers zijn niet langer nodig), en biedt daarnaast golfvormregistratie en gebeurtenislogboeken voor het oplossen van problemen.

Onze nieuwe PremEon G-vermogensschakelaar kan ook uitpakken met Instantaneous Zone Selective Interlocking (I-ZSI), Reduced Energy Let-through (RELT), monitoring van contactpuntslijtage, mechanismetiming en geavanceerde communicatiefuncties.

 

Trip Unit Toolkit

Trip Unit Toolkit

Met de Trip Unit Toolkit-software kunt u vermogensschakelaarsgegevens van PremEon-vermogensschakelaars en het EntelliGuard-assortiment van GE bekijken, instellen en testen, en rapporten genereren.

ArcWatch

ArcWatch*

De ArcWatch-technologie van GE zorgt voor een optimaal evenwicht tussen betrouwbaarheid en beveiliging. Door vlamboogenergie te beheersen, garandeert Arc Watch zowel een minimalisering van vlambogen als selectieve coördinatie voor uw laagspanningsdistributiesysteem.